przemo9, Witaj. Ciekaw jestem jak zadzialałeś w temacie box dachowy. Sam noszę się z zamiarem kupna boxa przede wszystkim do przewozu nart i butów narciarskich. Podziel się doświadczeniami w tym temacie. Pozdrawiam
Jak będzie malowany element karoserii
Zwiń
X
-
Jak będzie malowany element karoserii
Wczoraj przy wjezdzie do garazu zostalo zarysowane tylne prawe nadkole i tu mam pytanie jak bedzie to malowane, skoro element nadkola laczy sie z dachem i konczy sie na slupkach przedniej szyby.
Drugie moje pytanie
Szkode bede likwidowac z AC, malowanie powierzyc ASO, czy lepiej poszukac dobrego lakiernika, dodam, ze auto jest jeszcze na gwarancji.
-
-
baca10, zrób dokumentację zdjęciową szkody może się przydać przy ewentualnej odsprzedaży auta :szeroki_usmiech będzie grubsza powłoka lakiernicza i nabywca może podejrzewać że autko spotkało się z lokomotywą lub czymś podobnym przerabiałem taki wątek i zdjęcia były bardzo pomocne :diabelski_usmiech w kwestii robienia z AC to czasami po przekalkulowaniu wychodzi że lepiej było zrobić za gotwkę , szczególnie jeżeli ma się więcej niż jedno auto, lub drogie auto"Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"
Komentarz
-
-
baca...mam podobny problem...jakiś "ktoś" zarysował mi drzwi a ja nie wiem co z tym zrobić...podobnie jak ty auto mam na gwarancji..nie wiem czy powinne być malowane drzwi czy może tylko jakaś polerka czy coś(nie chciałbym też dać się naciągnąć na coś co będzie tak naprawde zbędne). Rysy są niewielkie ale i też stosunkowo głębokie...jak podpowiecie jak wstawić fotki na forum to będzie łatwiej ocenić...nie znam się na kompach za bardzo...rispekt pliz... :wink:OIIFL ELEGANCE Hatchback 2.0TDI DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maus.nie wiem czy powinne być malowane drzwi czy może tylko jakaś polerka
Zamieszczone przez baca10Szkode bede likwidowac z AC, malowanie powierzyc ASO, czy lepiej poszukac dobrego lakiernika
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez keraj998baca10, zrób dokumentację zdjęciową szkody może się przydać przy ewentualnej odsprzedaży auta :szeroki_usmiech będzie grubsza powłoka lakiernicza i nabywca może podejrzewać że autko spotkało się z lokomotywą lub czymś podobnym przerabiałem taki wątek i zdjęcia były bardzo pomocne :diabelski_usmiech w kwestii robienia z AC to czasami po przekalkulowaniu wychodzi że lepiej było zrobić za gotwkę , szczególnie jeżeli ma się więcej niż jedno auto, lub drogie auto
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez baca10Nie wiesz czasem czy oni w ramach AC daja auto zastepcze :?:
Komentarz
-
Komentarz